Nici un comentariu inca

11:11

Azi Lumina care se revarsa este un potential pur. Este acea posibilitate pe care ti-o oferi pentru noul inceput oferit de 1. Doar in Unitate se intalneste contrastul, Lumina si Umbra.

Pentru ca Oglinda sa fie curata ai nevoie mai intai sa iti recunosti imaginile din oglinda si sa le incluzi. “Sunt si Eu asta” sau “in alt context de viata as putea fi si eu astfel”. Umbra si Lumina nu au nevoie sa fie cautate. Ele sunt chiar Aici si Acum in fata ta. Lumea e aici pentru tine. Tu esti centrul propriului tau Univers. Umbrele sunt doar ceea ce nu vrei sa vezi. Sunt imaginile formate in spatiul tau mental pe care ceilalti ti le arata. Sunt doar imagini…pe care judeci insa chiar daca sunt o iluzie, aceastea contin bucati de suflet care indeparate, proiectate, iti creaza fragmentare.

Include Lumea asa cum ti se arata in Oglinda si actul de a vedea va purifica oglinda de aceste imagini si energia pe care ai tinut-o departe de tine,  se va intoarce Acasa. Actul de a vedea este Lumina constientei pe care o ai deja. Daca vrei sa o folosesti te conduce la Unitate.

Ce ramane atunci cand totul este imbratisat, acceptat, purificat prin actul de a vedea?

Ramane realizarea a ceea ce esti cu adevarat dincolo de Lumini si Umbre. Prin includere apare excluderea si iesi din labirintul jocului cosmic. Pare abstract pentru mintea ocupata cu cotidianul insa abstractul il include si pe acesta. Unitatea contine atat mintea cat si inima. Cine esti tu care contii contradictia?

“Eu sunt” include lumea prin a fi Constient, adica Lumina, pana ce Oglinda ramane curata. Iubirea se naste in Oglinda si atunci gandurile incep sa iti cada usor in inima si incepi sa vezi ca esti si ai fost mereu Un Intreg, doar ca nu ai stiut asta.

Un nou inceput este in fiecare Acum. 11:11 este potential pur.

Posteaza un comentariu
Bussiness Soul Coach by Camelia Stefan
#