Workshop “Puterea Interioara”

Event details

  • Duminica | Mai 26, 2019
  • 9:30 am - 5:30 pm
  • Joy Hub - Dr Felix 53, ap 07 Bucuresti
  • 0756499975
  • 10Attendees
  • 1Staff members
A trai inteligent: A avea intelegerea corecta ( adevarul tau interior) cu care sa actionezi in armonie cu tot ce te inconjoara, avand atitudinea potrivita.
Aceasta este ceea ce inteleg eu cand vorbesc despre transformare, despre asumarea puterii interioare.”Puterea Interioara” este spatiul interior in care gasesti toate resursele de care ai nevoie, este Eu-l tau autentic. Iti genereaza in un mindset diferit, unic.

Lipsa de putere interioara este un concept, o credinta adanca pe care o capatam atunci cand comportamentul nostru este dominat de o strategie inconstienta de evitare.Acesta la randul lui este bazat pe emotii adanci, care nu sunt altceva decat o energie inghetata, plina de reguli ale unor situatii timpurii de viata, care se exprima prin convingeri limitative de genul ” Nu sunt suficient de bun/a”, ” imi lipseste ceva” care sunt duse la nivel de identitate.

De fapt cu totii avem putere interioara insa o folosim in directia opusa cresterii: o folosim sa ne protejam, sa ne aparam, sa rezistam si sa ne luptam cu viata.

Acest workshop este bazat pe povestea mea de viata, lipsa de putere in relatii, lipsa de putere in asumarea responsabilitatii, a increderii de sine. In profilul cheile genelor, am gena 34 de doua ori..deci o putere imensa pe care peste 40 de ani am folosit-o intr-o strategie inconstienta de supravietuire- adica povestea in care se afla acum majoritatea oamenilor.

Voi facilita pe parcursul acestui workshop intensiv o serie de procese interioare de transformare si integrare a acelor aspecte din mintea, spatiul subconstient, care acum iti domina alegerile, situatiile de viata.
Vino daca ” enough is enough”, daca te ai saturat sa fii ” in tranzitie” si ai nevoie cu adevarat de ghidare, continere si recunoastere.

Beneficii: Asumarea puterii de a iesi din relatii de codependenta; armonizare interioara a partilor aflate in conflict, eliberarea de convingeri limitative, deblocarea resurselor interioare, cresterea puterii de constientizare, ancorarea in prezent, in spatiul de bucurie si claritate.

Folosirea puterii interioare este naturala atunci cand te recunosti pe tine, cand recunosti ca ai dreptul la bucurie, fericire, liniste fara a te lupta pentru “existenta”.

Agenda: O facem impreuna.
Locatie Joy Hub.
26 Mai * duminica – orele 09:30 – 17:30 cu pauza de pranz inclusa in program.

Contributia in vederea participarii este de 350 Lei. Pentru a primi detaliile de plata in vederea inscrierii te rog sa ma contactezi.

Camelia Stefan: coaching@cameliastefan.ro, Tel: 0756 499 975
Coach Profile:

♣ Practitioner și Master Practitioner NLP (ÎN, IANLP, SNPL) 2009- 2010. ♣ Trainer (ANC) 2010 ♣ Licensed Associate Life Coach(ICI)♣ Hypnosis and regression course ♣ Trainer Practitioner Spiritual Inteligence Course SQ Institute – Australia -2015. ♣ Social Panorama Consultant– Lucas Derks, 2017♣ Quantum Healing Course– 2018

Butterfly teaches us to see the stages of our mission and assist us in transforming ideas into reality.
Bussiness Soul Coach by Camelia Stefan
#