No comments yet

Afirmatia Iubirii de Sine

Atunci cand ne afirmam Iubirea neconditionata , ea se trezeste in corpul si Sufletul nostru. Incepe sa fie recunoscuta de fiecare celula.

E timpul sa te iubesti pe tine, mi-am spus azi.Totul este Iubire, Eu sunt Iubire.

Respira Adanc si repeta dupa mine…

Eu sunt o fiinta extraordinara, Eu Sunt. Ma iubesc si ma respect pe mine, pentru ca merit sa ma respect pe mine. Iubesc sa ma respect pe mine, Eu sunt pe primul loc in viata mea. Ma vad la fel cum ma privesc Ingerii.  Iubesc fiecare parte din mine, iar atunci cand ma separ de mine, merit sa ma iubesc si mai mult.

Ma iubesc atat de mult, incat chiar nu conteaza. Ma iubesc pentru toate momentele, pentru toti anii in care am lipsit din viata mea.

Ma iubesc pentru toate criticile si judecatile pe care le-am facut candva. Ma iubesc atat de mult, incat chiar nu conteaza.

Ma iubesc atat de mult incat pot sa te iubesc si pe tine. Ma iubesc atat de mult incat incetez orice lupta cu mine si imi fac viata usoara.

Ma iubesc atat de mult incat aleg sa traiesc din inima. Ma iubesc atat de mult incat imi iubesc si mintea care imi spune tot felul de lucruri carghioase. O iubesc atat de mult.

Iubesc si acele lucruri pe care le am spus candva si par de neiertat.

Imi dau seama ca eu sunt cea pe care o asteptam in viata mea. Am crezut tot timpul ca e vorba despre tine, despre obiecte sau bani; despre succes sau esec. Dar nu. Era vorba despre mine. Pe mine ma cautam. Nu mai astept. Eu sunt deja aici. Iubesc sa imi petrec timpul cu mine si sa imi ofer toate placerile, sa imi indeplinesc toate dorintele. Iubesc sa imi ofer totul pentru ca merit.

Ma aleg pe mine pentru iubirea de a ma primi in viata mea. Realizez ca nu a fost vorba despre ceva din afara mea. Nu a fost vorba despre relatii, despre cel mai bun loc de munca sau despre a avea corpul perfect.

Nu a fost vorba despre a face cea mai buna alegere. sau a nu face cea mai proasta alegere.

Era iubirea de sine pe care o cautam. Iubirea este ceea ce ma implineste. Ma ofer pe mine mie insami. Eu sunt propriul meu cadou.

Respira adanc. Eu sunt tot ceea ce sunt.

Daca simti ca mai sunt aspecte din tine care nu sunt integrate in Iubirea Sinelui, alege un proces personalizat, o sesiune de transformare intensiva. Detalii aici.

Post a comment
Bussiness Soul Coach by Camelia Stefan
#