No comments yet

Ce inseamna “Totul este in mine”?

 

Acesta este un mini channeling, se adreseaza acelei parti din noi insine care “cauta candva Perfectiunea” varianta video o gasesti la finalul textului.

Nu poti sa vrei crestere si in acelasi timp sa te  protejezi de ceea ce vine spre tine, pentru ca ceea ce vine spre tine este crestere. Fiecare persoana, fiecare experienta pe care o ai cu cei din jurul tau, este creata de tine, de acele aspecte ale tale care vor sa fie mai bine intelese, care vor sa fie exprimate. 

Atunci cand ti- e teama sa te exprimi pe tine, cel care esti, iti creezi o poveste, o masca pe care ti o sustii prin propriile explicatii si pe care ti o creezi in jurul tau cu oamenii cu care intri in contact, pentru ca ei sa iti sustina, sa iti valideze aceasta poveste.

Prin aceasta poveste iti creezi o falsa idee de siguranta.

Tu nu ai de ce sa incerci sa fii bun, pentru ca atunci cand recunosti povestea si risti sa nu ti o mai validezi, exprimi, vei lasa propriul tau adevar sa se exprime. later edit: Cand te exprimi autentic esti in spatiul iubirii si nu ai ceva de dovedit. Esti deja Iubire.

Spatiul adevarului  interior, nu are cum sa fie bun sau rau, doar este autemtic ( Iubire) – Cand iti dai voie sa te exprimi autentic cresti si  ii ajuti si pe ceilalti sa creasca, pentru ca ceea ce le arati nu este un om bun ci un om autentic si avem nevoie de asta.

Insa ca tu sa fii si sa te exprimi din acest spatiu al eului autentic, ai nevoie sa renunti la a mai crede si simti ca ai ceva de castigat sau de pierdut de la ceilalti, ai de invatat sa fii propria ta persoana, tu in unitate cu tine. 

Asta pare a fi un lucru care nu este usor pentru mintea ta care in fiecare moment cauta un alt moment in care sa fie cea mai buna versiune a sa.Insa daca te opresti putin si te uiti la aceasta parte din tine ai sa intelegi cum iti creezi acea fuga de tine, de adevarul tau interior, care este aici si acum cea mai buna varianta.

Pune ti intrebarea: “Daca nu exista o alta varianta mai buna decat cea/cel care sunt chiar acum?”  Te ajuta sa cresti din Acceptare Radicala.

“Asta este, asta sunt Acum. Nu e nevoie sa mai caut altceva”.

Deci sunt doua aspecte- ca sa fii propria ta persoana e nevoie sa vezi acest “eu” care cauta crestere in viitor, care cauta perfectiune “candva”, care tinde spre un eu ideal, pentru a te putea vedea in spatiul Acum.

Atunci cand incepi sa te vezi cu adevarat in spatiul Acum, dincolo de toate povestile pe car ti le ai spus despre un trecut si despre un viitor, ai sa reusesti sa vezi ca si ceilalti si realitatea care te inconjoara, se afla tot in interiorul tau. Exista aceasta afirmatie “totul este in noi” – ai inteles ce inseamna? Totul este in noi, adica in mine, in tine, in fiecare dintre noi, inseamna ca aceasta este lumea adevarata, pe care mai apoi o proiectam in exteriorul nostru ca sa o traim,sa o intelegem, sa ii dam semnificatie si sens. Insa pentru asta e nevoie sa renunti la povestea isi ia adevarul din circumstantele exterioare.

De asta oamenii ( in general) nu vor sa se schimbe pentru ca considera ca realitatea “asta este” si ei nu au ce sa faca ( isi asuma rolul de victima a unei realitati exterioare)

Cea mai veche stiinta Kabalah veche de acum 5-6000 de ani este bazata pe invatatura aceasta – Lumea exterioara este o proiectie a lumii interioare. Toate informatiile a tot ceea ce traim sunt niste traduceri ale propriilor noastre simturi. Asta inseamna ca tot ceea ce crezi tu in momentul asta despre  tine, despre celalalti, despre ce intentie are celalalt, despre ce nevoie are celalalt, despre ce nevoie are lumea, despre cum este Dumnezeu, despre tot, tot incepand cu tine, este lumea ta interioara.

Insa atunci cand te ai intors cu fata catre tine si vezi acest adevar interior ca totul este in tine, iti schimbi relatia pe care o ai fata de aceste raspunsuri pe care le ai fata de tine, de celalalt, de viata si asa mai departe, si schimband aceasta relatie, tu de fapt  iti schimbi povestea pe care o traiesti – in care nu te mai protejezi pe tine si pe ceilalti, in care nu stii cum stau lucrurile, tot ceea ce stii tu, sunt raspunsurile care iti apar tie in fiecare moment.

Tot ce ai de facut este sa culegi informatiile care rezoneaza in fiecare moment cu adevarul tau interior si sa raspunzi la experienta vietii din acest spatiu.

Ce ti am transmis eu este perspectiva pe care o am eu asupra acestor subiecte.Nu vreau sa o consideri adevarata, am intentia sa iti transmit o indicatie spre cateva intrebari de introspectie, pentru ca adevarul nu poate nimeni sa ti l spuna.

Doar tu poti sa gasesti adevarul in interiorul tau. Daca  te uti in fiecare zi in relatiile pe care le ai cu ceilalti, la raspunsurile care se petrec in tine si incepi sa procesezi acele raspunsuri, mai adanc, mai profund, ca sa vezi de unde pornesc acele tipare, usor. usor, cu multa constientizare te vei aduce in acel spatiu al autenticitatii, care se exprima tot din propria poveste insa dintr-un alt fel de poveste – una a frumusetii 🙂 Adica ceea ce cauta si egoul ( si aceasta parte are o intentie pozitiva)  doar ca printr-o strategie de cautare nu de gasire,

 

Post a comment
Bussiness Soul Coach by Camelia Stefan
#