1

Dialoguri – Armonie in Relatia cu Sine

Folosesc de mult timp scrierea constienta pentru a gasi solutii, inspiratie, resurse in interiorul meu. Cu alte cuvinte, scriu in jurnal si in felul acesta explorez spatiul interior, imi gasesc strategii vechi si le inlocuiesc cu altele noi. Am strans deja sute de pagini. Mai jos este un exemplu in care am reconciliat, am inclus o parte care nu era aliniata in Prezent.  Am observat ca pe masura ce scriu accesez parti din mine care nu ajung la suprafata in planul constient decat in acest mod.  Sper sa iti foloseasca aceasta informatie si sa te conduca la experienta scrisului constient, daca nu faci asta deja 🙂

  1. Identificare cu aspectul interior care pare ca ma domina. Il constientizez de mult insa nu am informatii. * Cand spun Eu ma refer la autoritatea principala 🙂

Daca totul este in interior, ce anume caut? Daca sunt deja libera si in spatiul iubirii si al abundentei, ce anume caut?  Ce trebuie sa inteleg, sa vad, sa simt, sa traiesc ca sa am experienta deplina: “Totul este in interior, eu am deja totul, eu sunt iubire, abundenta, libertate”?

Ce ma opreste sa am aceasta experienta, convingere, traire?

Dar daca “ceea ce sunt” inseamna sa fiu si atat? Daca nu e vorba de vreo experienta? Insa si atunci cand “doar sunt” traiesc o experienta. De ce nu imi dau voie sa fiu si atat? Sa ma opresc si sa gasesc?

2. Realizez ca e un aspect interior si ma dezidentific de acesta. ( Chiar daca stiu de la inceput ceva, atunci cand scriu nu stiu….sunt curioasa sa aflu)

Ce este aceasta energie compulsiva care isi doreste sa aiba, sa creasca, sa fie orice altceva decat Aici si Acum? Este ceva ce nu sunt eu? Este ceva din mine care inca nu vede acest moment de Aici,  singura realitate pe care o pot cunoaste, trai? Cum fac sa ii fac cunoscuta aceasta perfectiune a existentei in care totul este firesc si intreg? Aceasta realitate in care nu mai e nevoie de lupta, de intrebari si raspunsuri, de alergare dupa implinirea unor dorinte?

Inteleg ca intentia acestei energii este sa gaseasca singura pentru ca se crede singura. Cauta singuranta, implinire perfectiune. Are aceleasi intentii ca si mine, insa cauta in alta directie.

3.  Comunic cu acest aspect interior:

Nu stiu cine esti sau ce esti, insa uite Aici, chiar Aici viata nu cere nimic de la tine. Aici este Liniste. Aici e curgere, e simplitate.

Am inteles. Nu ai incredere ca Aici este ceea ce cauti, inteleg asta. Insa uita-te in inima si ai sa te convingi ca esti in siguranta Aici. Uita-te la tot ce ai facut pana acum. Stiu ca ai realizat multe lucruri, insa de ce nu esti inca multumita? Nu vezi ca “ceva de afara” nu ti-a adus implinire decat pentru putin timp?

Ce anume mai vrei sa iti dovedesti tie sau celorlalti? Crezi ca esti puternica cand te lupti, insa daca iti spun ca adevarata putere inseamna sa ai incredere in existenta, in Aici si Acum? Ce se va intampla daca ma asculti si te opresti? Ce rau iti poate face Linistea? Ce iti e teama ca ai sa pierzi?

Crezi ca esti in control. Chiar crezi ca poti sa controlezi ceva? Ai fortat lucrurile, le-ai facut sa se intample, insa care a fost costul, pretul platit? Am ascultat de tine si m-am trezit extenuata de toate resursele. Esti pregatita acum sa inversam rolurile si sa ma asculti? Sa vezi ca exista si un alt mod de viata? Stiu ca imi vrei binele. De asta te- am ascultat si stiu ca tu ai o contributie importanta in tot ce sunt acum.

4. . Dialogul continua pana la momentul in care apare intelegerea interioara de care am nevoie pentru reconciliere:

Iti recunosc Puterea de a Face. Vrei si tu sa recunosti Puterea de a Fi?

5. Raspunsurile in acest moment sunt interioare si le simt in corp.

Cu ajutorul acestui dialog am inclus un aspect interior in momentul Aici si Acum in care  Puterea de a Face vine din Puterea de A Fi. Schimbarea este subtila in interior insa schimba totul in fiintare.

 

Tu ce dialog esti pregatit(a) sa porti cu tine insuti/insati? Ce aspect pare ca iti domina personalitatea, viata?

Daca iti doresti sa aprofundezi relatia cu tine insuti/insati, 03 decembrie e ultima zi in care te poti inscrie la un cost promotional la worksopul “Iubirea apare din Oglinda”

PS: Scrie-mi intr-un comentariu daca iti folosesc aceste exemple de scriere personale si o sa mai impartasesc cu tine…:)

Comment(1)

  1. Reply
    Maria says

    Bună, Camelia!
    Îmi place și îmi este potrivit modul tău de a merge spre înăuntrul meu. Încă nu scriu dar gândurile tale ma fac mai trează…
    Multumesc, fii binecuvântată 🙏🤗!

Post a comment
Bussiness Soul Coach by Camelia Stefan
#