No comments yet

Gradina Magica a Iubirii

Tot ce este in viata noastra este Iubire care ia diverse forme. Cateodata apare  densa si uitam de ea, pornim sa o cautam pentru ca dorul de Acasa ne cuprinde Sufletul.

Alta data o recunoastem, o vedem peste tot in jurul nostru, pentru ca Lumina ne-o face vizibila, ne-o arata.

Credem ca ceea ce vedem e separat de noi atunci cand este un val care ne este asternut peste ochi, insa nu este altceva decat iubirea deghizata. Ia forma supararilor, dezamagirilor, regretelor, suferintei, pentru ca noi sa ne dam seama ca tot ce vedem este un val, ca iubirea e adevarata noastra natura.

De cate ori suferinta este prezenta in viata ta si te intrebi cum ai creat asta, aminteste-ti ca este doar un joc al Constiintei. Suferinta nu ai creat-o tu,  ci ti-ai asumat un coltisor al constiintei care a uitat adevarata sa natura, pentru a- l transforma si purifica prin uitare, identifcare si observare.

Este ca si cum dintr-o Mare Gradina fiecare gradinar si a luat in primire coltul sau pentru a transforma gradina intr-un mare Rai, care este deja Aici si Acum.

Toate buruienile si pamantul inghetat apartin iernilor care au trecut peste noi. Istoria umanitatii cu toate suferintele sale ofilite, cu toate credintele sale invechite, nu sunt altceva decat un motiv pentru a descoperi Noul Pamant care se afla deja Acum, in acest Acum in care se intalneste umbra Istoriei cu propria noastra intentie de transmutare, de descoperire a Luminii si a Iubirii. Insa cum ar putea sa existe Umbra fara jocul Luminii?

Ai impresia ca nu se mai termina gradinaritul?  Opreste-te!  Lasa Soarele sa dezghete Pamantul. Ai sa vezi ca ai ajutoare peste tot in jur si ca nu ai fost niciodata singur. Sunt multi gradinari care fac acelasi lucru ca si tine.

Ridica-ti privirea si observa diferit ceea ce pare a fi o buruiana. Uita-te mai bine la ea. Uita -te la ea ca si cum ai fi Soarele care o incalzeste si da-i voie sa fie plina de Iubirea ta.

Observa ca in Lumina Soarelui nu exista decat Flori. Totul este Verde. Doar ce pare in Umbra, nevazut pana acum s-a trasformat in buruiana.

Poate ai sa descoperi in modul asta de a privi,  ca faci parte si tu si ceilalti dintr-o  Gradina Magica.  Ai sa vezi ca tot ce ai de facut ca sa fie minunata este sa o privesti diferit, pentru ea poate fi vazuta in infinite moduri, caci de aceea este Magica…

Tot ce ai de facut ca sa faci “curat” este sa privesti Diferit. Asta inseamna ca si in ochii tai exista Magie 🙂 Doar faci Parte din Gradina….

De fapt Gradina creste si infloreste o data cu tine, cu si prin tine in toate modurile in care iti doresti tu. Se schimba in fiecare moment asa cum vrei tu, iti da ce roade ai nevoie, pentru ca faci parte din ea. Ce Gradina si ar lasa Magicienii sa simta vreo lipsa? Doar pe cei care vor sa se mai distreze si sa creada ca poate lipsi ceva din gradina.

Poti sa vezi ca Privelistea iti apartine atunci cand te vezi in haine de Magician?

Primavara se face curat. Poti sa te chinui, sa sapi sau sa vezi diferit. Toate perspectivele exista deja. Cu ce ochi vrei sa privesti? Iti reamintesc..ca Lumina este principiul care face Iubirea Vizibila. Lumina inseamna sa vrei sa vezi ca Iubirea e totul si oricat ai incerca nu poti sa fii altceva decat Iubire. Poti sa te ascunzi de ea sau sa lasi Lumina sa o patrunda.

Iti dau O sugestie….Priveste ca Si Cum ai Fi Gradina Magica…:) in care totul este deja Acceptare si Iubire sub Razele Soarelui. Cum arata Acum ceea ce credeai ca sunt “buruieni”?  Nu uita ca esti Magician…ascuns in alte haine… cum sunt uneltele tale …?

 

It’s Your Dance…the Cosmic Dance.

Din Iubire, cu Iubire,

Amani – Camelia Stefan

Post a comment
Bussiness Soul Coach by Camelia Stefan
#