Nici un comentariu inca

Iti place sa improvizezi?

Credinta mea este ca nu exista o reteta universala pentru a atinge obiective sau a face anumite lucruri. Astazi ma gandesc ca totusi o reteta este o structura care ne ajuta sa oranduim energia,  ca sa ii dam forma pe care o dorim in viata noastra. Desigur ca sa urmezi un tipar care a functionat la un cineva anume e nevoie sa ai in interior acea structura de credinte, valori, calitati etc. Insa asa cum stim, fiecare om e o combinatie unica de elemente si atunci ar trebui ca fiecare sa isi creeze un model personal.

Chiar facem asta, ne cream propriile tipare, insa inconstient. E ca si cum vedem tot felul de elemente, le adunam din mediu si ele se combina singure in interiorul nostru; ne trezim astfel cu anumite directii, actiuni care mai degraba exprima contrariul a ceea ce ne dorim cu adevarat.

Ideea ar fi sa le dam constientizam si sa renuntam la tiparele astea care sunt oricum expirate  si sa ne dam voie sa ne cream propriile retete, constienti fiind mai mult de ceea ce ne dorim si mai deloc de ceea ce ar spune ceilalti.

 

Acum fac  o paranteza. Poti sa renunti la parerile celorlalti doar dupa ce ai vazut ce vor acestia sa iti transmita.  Oglinda dispare singura (sau nu te mai deranjeaza) din viata ta dupa ce ai inteles si integrat mesajul.

Sa zicem ca oglinda iti arata ca nu iti sta bine o suvita. Ce faci? Ii spui oglinzii ca i se pare, ca e parerea ei sau ii multumesti, iti aranjezi parul si pleci din fata oglinzii? Cam asa si cu “parerile celorlalti” care conform literaturii la moda “sunt toxici”. Ce simplu ar fi, nu? Se pare insa ca nu e chiar asa pentru ca realitatea ne arata adevarul si putini sunt oamenii care stiu sa lucreze cu ceea ce li se reflecta.

E necesar sa fim atenti la ce ne transmit ceilalti pentru ca Universul ne pune la indemana tot ce avem nevoie pentru a ne descoperi, accepta si iubi pe noi insine. (fac paranteza pentru ca am vazut multi oameni care spun ca ceilalti “proiecteaza” fara sa stie cum functioneaza asta).

 

 

Ma simt departe de a- ti sugera vreo reteta ca sa atingi succesul sau ce obiectiv ai anul acesta pentru ca eu improvizez zilnic… si asa functioneaza lucrurile la mine. Eu mi-am ales mereu o directie sau o tema si pot sa iti spun ca traseul este foarte interesant cand vezi cum se astern pasii in directia dorita.  Indiferent ca alegi o structura cunoscuta sau te joci 🙂 iti spun ca te ajuta sa ai:

–  Incredere ca esti condus din spatiul tau autentic prin intuitie si mesaje care pot veni din lumea ta interioara sub forma de vise; pot veni de la alti oameni sau pur si simplu de oriunde din mediul de afara atunci cand vrei sa te uiti.

– Putere interioara, stiind ca ceea ce se intampla nedorit este o treapta prin care iti mai depasesti o limita interioara, sau iti mai descoperi vreo resursa care sa te ajute pe parcurs.

 Credinta reala ca in fiecare moment esti, ai  si poti sa faci  tot ce ai nevoie ca sa fii fericit si implinit.

– Flexibilitate  ca sa nu fii incapatanat(a) ca stii tu mai bine ce ar “trebui sa se intample” ci disponibil sa te adaptezi realitatii care iti da mereu feedback.

– Capacitatea de a intelege ca te ai nascut cu dreptul de a fi si a trai in bucurie, iubire si abundenta….

si bineinteles ca la toate acestea ai nevoie  sa iti adaugi resursele tale unice si sa iti creezi formula  magica care sa fie baza unei strategii de…spor la joaca!

Eu iti doresc un an minunat si sa te bucuri de  Calatoria ta Unica!

 

Posteaza un comentariu
Bussiness Soul Coach by Camelia Stefan
#