Camelia Stefan: Mindfulness Trainer, Life& NLP Coach,  Trainer acreditat ANC, Trainer Inteligenta Spirituala

Profesional a crescut intr-o agentie de turism cu peste 150 de oameni, a trecut prin mai multe roluri facand tranzitia de la agent si Manager de Ticketing, la Manager de retea agentii si Manager Operational.

In paralel cu o cariera de 15 ani in turism, pasionata fiind de dezvoltarea personala si potentialul uman, si-a investit resursele in procesul propriu de transformare interioara. Un parcurs in care si-a descoperit abilitati autentice de a de conecta profund cu ceilalti si a facilita procese de transformare umana dintr-un spatiu profund.  A urmat firesc un program de formare profesionist, pe parcursul a peste 500 de ore de training si coaching alaturi de Traineri recunoscuti international.

Misiunea personala este aceea de a aduce oamenilor o noua viziune, un nou mod de a trai simplu si in bucurie, conectati cu propriul sine.

 

 

 Informații profesionale: 

Licențiată în Turism ♣ 15 ani experiență în Management, Ticketing și Operațional pe sisteme  ( Simpa Turism, Țiriac Travel, Perfect Tour)

 

 Formări principale obținute pe parcursul a peste 600 ore de formare specializată cu Traineri renumiți național și internațional:

♣Reiki Master 2005 -2006

♣ Practitioner și Master Practitioner NLP cu triplă acreditare internațională (ÎN, IANLP, SNPL) 2009- 2010.

♣ Formator certificat de Ministerul Muncii (ANC) 2010

♣ Formare în Coaching: Licensed Associate Life Coach(ICI), cu formare în coachingul individual -2011 și de grup-2014- la Competent Consulting.

♣ Curs de hipnoză și regresie-Asociația Română de Hipnoză 2013.

♣ Curs Terapia Resurselor-Trainer Eugen Popa 2015.

♣ Curs formare în Terapia Subliminală-Dr. Edwin Yager, București 2015

♣ Formare Trainer practicant de Inteligență Spirituală acreditat de SQ Institute – Australia, după parcurgerea a 100 de ore de training online-2015.

♣ Consultant Panorama Socială– Lucas Derks, 2017 ( Training 5 zile cu acreditare internațională)

♣ Quantum Healing Course– Joshua Bloom 2018

♣ Upgrade your Wealth Frequency – Jesse Elder 2018

♣ Coaching for Happiness 5 Day Certification – Robert Holden 2018

 Colaborări  ( workshopuri și diverse proiecte)

“Ella Center for Excelence” ( workshopuri de dezvoltare personală, spiritualitate), “Coaching Essence” ( sesiuni individuale de coaching pentru carieră, life coaching, start-up, administrare workflow în sisteme, Trainer Asistent formare în NLP ) “Școala de Valori” ( proiecte de formare Erasmus)

Instrumente pe care le utilizez intuitiv  în timpul sesiunilor de transformare: instrumente clasice de coaching ontologic și programare neurolingvistică (NLP), Core Transformation, Terapie Subliminală, hipnoză, tehnici Gestalt, Core Transformation, Emoțional Freedom Technique (EFT), Inteligență Spirituală (SQ) , Meditație șamanica de transformare a conștiintei, tehnici din Panorama Socială – Lucas Derks, tehnici de purificare și echilibare energetică, Quantum Healing.

 

 

 

Contact

English:

Camelia Stefan is an Licensed NLP Coach, Facilitator, and a 3Q practitioner. She specialises in recognising and developing the creative potential of youth and adults alike using her unique coaching approach.  She works with groups in creative interactive workshops, and with individuals, including people in need of guidance and support.