Bine ai venit!

 

Aici si Acum sunt un om simplu. Imi place cafeaua, muzica buna, imi plac diminetile, soarele. Imi plac oamenii,  pe care ii vad ca pe “celelalte aspecte” ale Unitatii si sunt fascinata sa le vad unicitatea si sa ii sustin dintr-un spatiu special al Constiintei In Calatoria de Descoperire si Realizare a Sinelui.

Sunt pasionata de mica sa descopar lumea, viata, universul, aspectele nevazute sa le fac cunoscute. Sa aduc la Lumina ceea ce suntem, comoara ascunsa in interior.

Daca suntem pe aceeasi lungime de unda 🙂 o sa fiu acea Oglinda de care ai nevoie ca sa te descoperi si sa Fii cine esti Aici si Acum. In sistemul numerologic sunt 11:11. ( ca expresie si ca numar de destin) In human design sunt profil 6/2 Generator. Ca munca a vietii am gena 29 ( Complexitate- Simplitate, Chintesenta) Darul meu este sa vad Esenta din situatii, oameni si lucruri. Intuitiv primesc informatiile pe care le folosesc in munca cu oamenii fie ca sunt sesiuni individuale sau grupuri.

 

Informatii profesionale: Licentiata in Turism  15 ani experienta in Management, Ticketing si Operational pe sisteme  ( Simpa Turism, Tiriac Travel, Perfect Tour) 

 

Formari principale obtinute pe parcursul a peste 600 ore de formare specializata cu Traineri renumiti national si international:

Practitioner si Master Practitioner NLP cu tripla acreditare internationala (IN, IANLP, SNPL) 2009- 2010.

Formator certificat de Ministerul Muncii (ANC) 2010

 Formare in Coaching: Licensed Associate Life Coach(ICI), cu formare in coachingul individual -2011 si de grup – 2014 –  la Competent Consulting.

Curs de hipnoza si regresie – Asociatia Romana de Hipnoza 2013.

Curs Terapia Resurselor – Trainer Eugen Popa 2015.

Curs formare in Terapia Subliminala – Dr. Edwin Yager, Bucuresti 2015

Formare ca Trainer practicant de Inteligenta Spirituala acreditat de SQ Institute – Australia, dupa parcurgerea a 100 de ore de training online – 2015.

Consultant Panorama Sociala– Lucas Derks, 2017 ( Training 5 zile cu acreditare internationala)

Colaborari  ( workshopuri si diverse proiecte)
Ella Center for Excelence ( workshopuri de dezvoltare personala, spiritualitate), Coaching Essence ( sesiuni individuale de coaching pentru cariera, life coaching, start-up, administrare workflow in sisteme, Trainer Asistent formare in NLP ) Scoala de Valori ( proiecte de formare)

Instrumente pe care le utilizez intuitiv  in timpul sesiunilor de transformare: instrumente clasice de coaching ontologic si programare neurolingvistica (NLP), Core Transformation, Terapie Subliminala, hipnoza, tehnici Gestalt, Core Transformation, Emotional Freedom Technique (EFT), Inteligenta Spirituala (SQ) , Meditatie samanica de transformare a constiintei, tehnici din Panorama Sociala – Lucas Derks, tehnici de purificare si echilibare energetica.

Servicii:

Sesiuni individuale de transformare interioara 1-1

  • Sesiuni de life coaching cognitiv si ontologic – recomandate pentru cunoasterea de Sine, vindecare si armonizare interioara.
  • Conectare cu potentialul nativ si manifestarea acestuia.

NOU: Program de coaching pe durata a 4 luni :“Shine Your Inner Beauty”

 

Sesiuni de coaching de grup:

  • pentru descoperirea si dezvoltarea resurselor interioare.
  • Mindfulness

 

Sesiuni executive 1-1 :

  • Sunt sesiuni individuale in care te sustin sa vezi situatii din mai multe perspective, sa iei cele mai bune decizii.

 

Sesiuni VIP 1-1 :

  • Cand ai nevoie sa ti construiesti o imagine autentica
  • Sa transmiti un mesaj cu impact
  • Sa –ti perfectionezi munca pe care o faci
  • Sa iti dizolvi conflictele interioare/exterioare.

 

Prima discutie in general are o durata de 30 de minute si este gratuita. Pe parcursul acesteia se discuta obectivul,  numarul de sesiuni necesare si toate detaliile contractuale.

Lak’ech Ala K’in! I am another You!

 

 

 

Contact

English:

Camelia Stefan is an Licensed NLP Coach, Facilitator, and a 3Q practitioner. She specialises in recognising and developing the creative potential of youth and adults alike using her unique coaching approach.  She works with groups in creative interactive workshops, and with individuals, including people in need of guidance and support.