Bine ai venit!

Aici și Acum sunt un om simplu. M-am născut la 15 Mai 1971  în orașul Făgăraș Județul Brașov. Creșterea și contribuția se împletesc când facilitez procese de transformare interioară,  când  susțin oamenii dintr-un spațiu special al Conștiintei în care se crează o relație autentică.

Sunt pasionată de mică să descopăr lumea, viața, universul Să aduc la Lumina ceea ce suntem, comoara ascunsă în interior. Darul meu este să văd Esența din situații, oameni și lucruri. Intuitiv primesc informațiile pe care le folosesc  în munca cu oamenii fie că sunt sesiuni individuale sau grupuri.

 

 Informații profesionale: 

Licențiată în Turism ♣ 15 ani experiență în Management, Ticketing și Operațional pe sisteme  ( Simpa Turism, Țiriac Travel, Perfect Tour)

 

 Formări principale obținute pe parcursul a peste 600 ore de formare specializată cu Traineri renumiți național și internațional:

♣Reiki Master 2005 -2006

♣ Practitioner și Master Practitioner NLP cu triplă acreditare internațională (ÎN, IANLP, SNPL) 2009- 2010.

♣ Formator certificat de Ministerul Muncii (ANC) 2010

♣ Formare în Coaching: Licensed Associate Life Coach(ICI), cu formare în coachingul individual -2011 și de grup-2014- la Competent Consulting.

♣ Curs de hipnoză și regresie-Asociația Română de Hipnoză 2013.

♣ Curs Terapia Resurselor-Trainer Eugen Popa 2015.

♣ Curs formare în Terapia Subliminală-Dr. Edwin Yager, București 2015

♣ Formare Trainer practicant de Inteligență Spirituală acreditat de SQ Institute – Australia, după parcurgerea a 100 de ore de training online-2015.

♣ Consultant Panorama Socială– Lucas Derks, 2017 ( Training 5 zile cu acreditare internațională)

♣ Quantum Healing Course– Joshua Bloom 2018

♣ Upgrade your Wealth Frequency – Jesse Elder 2018

♣ Coaching for Happiness 5 Day Certification – Robert Holden 2018

 Colaborări  ( workshopuri și diverse proiecte)

“Ella Center for Excelence” ( workshopuri de dezvoltare personală, spiritualitate), “Coaching Essence” ( sesiuni individuale de coaching pentru carieră, life coaching, start-up, administrare workflow în sisteme, Trainer Asistent formare în NLP ) “Școala de Valori” ( proiecte de formare Erasmus)

Instrumente pe care le utilizez intuitiv  în timpul sesiunilor de transformare: instrumente clasice de coaching ontologic și programare neurolingvistică (NLP), Core Transformation, Terapie Subliminală, hipnoză, tehnici Gestalt, Core Transformation, Emoțional Freedom Technique (EFT), Inteligență Spirituală (SQ) , Meditație șamanica de transformare a conștiintei, tehnici din Panorama Socială – Lucas Derks, tehnici de purificare și echilibare energetică, Quantum Healing.

Servicii:

Life Coaching

Procesul de coaching îi ajută pe clienți să își definească și să atingă obiectivele profesionale și personale mai rapid și cu mai multă usurintă decât ar fi posibil altfel.

Coaching-ul este o relație în curs de desfășurare care se axează pe acțiunile clienților în realizarea viziunilor, obiectivelor sau dorințelor lor. Coaching-ul utilizează un proces de cercetare și descoperire personală pentru a construi nivelul de conștientizare și responsabilitate al clientului.

Clientul  conține toate răspunsurile la problemele care îl limitează/opresc din atingerea obiectivelor, viselor și viziunilor sale. Sesiunile de Life Coaching pe care le facilitez sunt bazate pe crearea spațiului și contextului și un raport profund în care te ghidez înspre împlinirea obiectivelor propuse.

 

 Programare Neurolingvistică (NLP)

Programarea neuro-lingvistică (cunoscută și că NLP) este studiul structurii experienței subiective. Ea explorează relația dintre neurologie, lingvistică și modele (programe) de comportament.

Practicanții NLP descoperă structurile neurolingvistice ale limitărilor create de client. Din fericire, este inutil să aflăm de ce au fost create aceste limitări sau relația acestora cu originea problemei în trecut. Pe parcursul acestor sesiuni facilitez și  asist clientul în a descoperi conștient cele mai bune procese pentru a crea schimbări rapide și durabile în viața lor.

NLP vizează descoperirea și explorarea identitătii legate de misiune și scop în vederea creării congruenței. Această cuprinde competență și excelentă, precum și înțelepciunea și viziunea aliniate cu valorile personale, credințele și comportamentul.

 

 • Tehnica „Linia Timpului” din NLP – cunoscută pentru rescrierea istoriei personale și vindecarea trecutului.
 • Eliberarea de fobii
 • Schimbarea de convingeri limitative
 • Modelarea excelenței ( foarte util în echipe)
 • Alinierea nivelurilor neurologice – foarte bune rezultate pentru cei care tranziționează în alte roluri
 • Activarea de resurse interioare
 • Obiectivele Smart (individual și pentru echipe)
 • Tehnici de imagerie ghidată , o folosesc atât pentru a facilita ușurință în atingerea obiectivelor cât și pentru optimizarea stărilor dorite.

 

Panorama Socială

Metoda principală de lucru este tehnica Panorama Familiei – este o variantă modernă NLP la constelațiile familiale cunoscute. Se lucrează cu spațiul mental în care se află relația cu fiecare persoană din viața clientului. Spre deosebire de constelații, pe parcursul acestor sesiuni clientul este singurul care operează și face schimbări ecologice în relațiile sale. Tehnicile au în vedere vindecarea tiparelor emoționale preluate pe linie ancestrală, schimbarea dinamicii în relații, vindecarea trecutului. Sunt sesiuni individuale în care se lucrează elegant, „fara drama”.

Vindecare energetică Quantum Healing

Sunt exerciții ghidate simple bazate pe intenție, atenție și respirații conștiente din spațiul cuantic al posibilităților. Se transformă energia spațiului interior. Ca rezultat, în funcție de obiectivul clientului:

 • Au loc eliberări ale unor traume profunde la care nu se cunoaște conținut dar se manifestă în Aici și Acum.
 • Sunt foarte utile pentru eliberarea de stress, pentru stări de depresie, anxietate și atacuri de panică. Înveți să le practici oricând ai nevoie.
 • Se activează alinierea energetică, creșterea vibrației în raport cu abundență financiară, se transformă instant convingeri limitative și blocaje cunoscute și necunoscute.

În sesiunile Life Coaching  îmbin creativ aceste metode însă pot fi contractate separat sesiuni Panorama Familiei si Quantum Healing.

Sesiunile au o durată de 45-60 de minute, se desfășoară atăt 1-1 in București cat și online pe skype.

 

 

 

 

Contact

English:

Camelia Stefan is an Licensed NLP Coach, Facilitator, and a 3Q practitioner. She specialises in recognising and developing the creative potential of youth and adults alike using her unique coaching approach.  She works with groups in creative interactive workshops, and with individuals, including people in need of guidance and support.