Sesiuni individuale 1-1:

Pe parcursul acestor sesiuni te sustin si te ghidez dintr-un spatiu al  in care ai posibilitatea sa constientizezi, sa explorezi, sa descoperi ca esti mai mult decat starile mintii tale. Iti accesezi spatiul Constiintei de Sine si inveti sa te ancorezi in acesta.

Facilitez procese interioare  in care:

 • Iti vindeci aspecte emotionale ale copilului interior si sa le integrezi in adultul de astazi, pentru ca toate resursele tale sa iti fie disponibile.
 • Iti vindeci, optimizezi Relatia cu tine insuti/Insati/ cu parintii/ cu partenerul/partenera/ relatiile sociale.
 • Iti descoperi resursele interioare si inveti sa le gestionezi.
 • Iti armonizezi aspectele interioare aflate in conflict.
 • Inveti sa iti pui obiective reale si esti sustinut in actiunile tale.
 • Inveti sa iti gasesti raspunsurile in interior.

 

 

Ce este Life Coaching-ul?

Procesul de coaching îi ajută pe clienți să își definească și să atingă obiectivele profesionale și personale mai rapid și cu mai multă usurintă decât ar fi posibil altfel.

Coaching-ul este o relație în curs de desfășurare care se axează pe acțiunile clienților în realizarea viziunilor, obiectivelor sau dorințelor lor. Coaching-ul utilizează un proces de cercetare și descoperire personală pentru a construi nivelul de conștientizare și responsabilitate al clientului.

Clientul  conține toate răspunsurile la problemele care îl limitează/opresc din atingerea obiectivelor, viselor și viziunilor sale. Sesiunile de Life Coaching pe care le facilitez sunt bazate pe crearea spațiului și contextului și un raport profund în care te ghidez înspre împlinirea obiectivelor propuse.

 

Ce este Programarea Neurolingvistică (NLP)

Programarea neuro-lingvistică (cunoscută și că NLP) este studiul structurii experienței subiective. Ea explorează relația dintre neurologie, lingvistică și modele (programe) de comportament.

Practicanții NLP descoperă structurile neurolingvistice ale limitărilor create de client. Din fericire, este inutil să aflăm de ce au fost create aceste limitări sau relația acestora cu originea problemei în trecut. Pe parcursul acestor sesiuni facilitez și  asist clientul în a descoperi conștient cele mai bune procese pentru a crea schimbări rapide și durabile în viața lor.

NLP vizează descoperirea și explorarea identitătii legate de misiune și scop în vederea creării congruenței. Această cuprinde competență și excelentă, precum și înțelepciunea și viziunea aliniate cu valorile personale, credințele și comportamentul.

 

 • Tehnica „Linia Timpului” din NLP – cunoscută pentru rescrierea istoriei personale și vindecarea trecutului.
 • Eliberarea de fobii
 • Schimbarea de convingeri limitative
 • Modelarea excelenței ( foarte util în echipe)
 • Alinierea nivelurilor neurologice – foarte bune rezultate pentru cei care tranziționează în alte roluri
 • Activarea de resurse interioare
 • Obiectivele Smart (individual și pentru echipe)
 • Tehnici de imagerie ghidată , o folosesc atât pentru a facilita ușurință în atingerea obiectivelor cât și pentru optimizarea stărilor dorite.

 

Tehnica Panorama Socială

Metoda principală de lucru este tehnica Panorama Familiei – este o variantă modernă NLP la constelațiile familiale cunoscute. Se lucrează cu spațiul în care se află relația cu fiecare persoană din viața clientului. Spre deosebire de constelații, pe parcursul acestor sesiuni clientul este singurul care operează și face schimbări ecologice în relațiile sale. Tehnicile au în vedere vindecarea tiparelor emoționale preluate pe linie ancestrală, schimbarea dinamicii în relații, vindecarea trecutului. Sunt sesiuni individuale în care se lucrează elegant, „fara drama”.

 

Vindecare energetică Quantum Healing

Sunt exerciții ghidate simple bazate pe intenție, atenție și respirații conștiente din spațiul cuantic al posibilităților. Se transformă energia spațiului interior. Ca rezultat, în funcție de obiectivul clientului:

 • Au loc eliberări ale unor traume profunde la care nu se cunoaște conținut dar se manifestă în Aici și Acum.
 • Sunt foarte utile pentru eliberarea de stress, pentru stări de depresie, anxietate și atacuri de panică. Înveți să le practici oricând ai nevoie.
 • Se activează alinierea energetică, creșterea vibrației în raport cu abundență financiară, se transformă instant convingeri limitative și blocaje cunoscute și necunoscute.

În sesiunile Life Coaching  îmbin creativ aceste metode însă pot fi contractate separat sesiuni Panorama Familiei si Quantum Healing.

 

Sesiunile au o durată de 45-60 de minute, se desfășoară atăt 1-1 in București cat și online pe skype.

Servicii coaching individual si de grup descarca Brosura Mindfulness

 

Instrumente pe care le utilizez intuitiv  in timpul sesiunilor de transformare: instrumente clasice de coaching ontologic si programare neurolingvistica (NLP), Core Transformation, Terapie Subliminala, hipnoza, tehnici Gestalt, Core Transformation, Emotional Freedom Technique (EFT), Inteligenta Spirituala (SQ) , Meditatie samanica de transformare a constiintei, tehnici din Panorama Sociala – Lucas Derks, tehnici de purificare si echilibare energetica.

 

 

 link Acreditari

English:

Following our dreams and doing the things we want to do in life can at times seem impossible. Maybe the opportunities never arise, maybe obligations and responsibilities hold us back, maybe practicalities always stop us at the last moment. A lifetime of routine and habit can make it difficult to break out of the familiar comfort-zone that so many of us slip into without even knowing it. NLP helps us to realise that more often than not, it’s not the world or our busy lifestyles holding us back – it’s ourselves.

Because it is essentially a tool-kit for the mind, coaching with NLP can help all areas of life. It is particularly effective for improving the following situations:

Anxiety and stress,
Business,
Potential/ creativity,
Fears and phobias,
Health and wellbeing,
Relationships.

Contact:  coaching@cameliastefan.ro sau Tel: 0756499975