De cele mai multe ori nu e usor sa fim constienti de noi insine, de acele lucruri ingropate adanc in interior si cand avem nevoie apelam la un facilitator pentru transformare.

Eu am fost intotdeuna o Cautatoare. Am mers pe carari neumblate si am plonjat adanc in interiorul meu in ultimii 12 ani. Am gasit lumini si umbre pe care le-am acceptat si transformat in simplitate si in esenta spatiului Prezentei.

Dupa ce se intampla un raport profund intre mine si client incepe calatoria unei Constiinte unificate care isi gaseste intrebari si raspunsuri prin noi, pentru clarificare, pentru vindecare si gasire de noi perspective. Cine sunt eu?  I am You.

 

Profil- Coach Camelia Stefan

Poti sa apelezi cu incredere la sesiunile individuale atunci cand esti dispus(a) sa iti asumi acest proces, cand esti dispus(a) sa iti iei acest angajament fata de tine insuti/insati.

Ce putem lucra impreuna?

 • Vindecare emotionala pentru armonie si echilibru in viata personala/profesionala:
 • Depasirea provocarilor actuale;
 • Coaching pentru cariera – depasirea blocajelor si activarea resurselor interioare.
 • Constientizarea si activarea resurselor interioare;
 • Optimizarea relatiei cu sine – Conectarea cu spatiul Sinelui, Cresterea Increderii in Sine, Valorizare personala, stima de sine crescuta, acceptare si iubire de sine.
 • Coaching relatii de cuplu – iesire din relatii toxice, armonizarea relatiilor de cuplu;
 • Gestionarea starilor egoului ( ganduri/emotii);
 • Panorama Familiei – sesiuni care rescriu imprinturile primite in copilarie si iti optimizeaza relatia cu tine si ceilalti;
 • Coaching pentru Alegeri constiente/Decizii importante de viata,
 • Coaching pentru Antreprenori start-up,
 • Coaching pentru Manageri si Echipe,
 • Coaching Executive pentru gasirea de resurse si solutii optime.

 

Instrumente pe care le utilizez intuitiv  in timpul sesiunilor de transformare: instrumente clasice de coaching ontologic si programare neurolingvistica (NLP), Core Transformation, Terapie Subliminala, hipnoza, tehnici Gestalt, Core Transformation, Emotional Freedom Technique (EFT), Inteligenta Spirituala (SQ) , Meditatie samanica de transformare a constiintei, tehnici din Panorama Sociala – Lucas Derks, tehnici de purificare si echilibare energetica.

Detalii: O sesiune individuala are o durata de 60 minute. Frecventa sesiunilor este saptamanala sau bilunara.  Sesiunile 1-1 au loc in Bucuresti zona centrala. Lucrez cu clienti din tara si strainatate pe skype.

Costul sesiunilor variaza in functie de pachetul ales. 

In lunile noiembrie- decembrie sesiunile programate in intervalul orar 12:00- 16:00 beneficiaza de 50% reducere, respectiv 100 lei/sesiune. In functie de obiectivul clientului, pachetele sunt de minim 3 maxim 10 sesiuni.

 

Prin folosirea modelului Panoramei Familiale ai ocazia sa iti identifici tiparele inconștiente de relaționare defectuoasă cu persoanele cele mai importante din viața ta și sa le schimbi, în acest mod fiind posibilă imbunătățirea relațiilor interpersonale și obținerea stării de fericire și armonie.

Tiparele neproductive de relaționare pe care oamenii le mențin în cursul vieții adulte, sunt înrădăcinate în panorama familială de pâna la vârsta de 6 ani.

Lucrul cu panorama familială din copilărie s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente și elegante abordări pentru realizarea schimbării personalității.

Metoda Panoramei Familiale este asemănătoare Constelației Familiale, cu mențiunea că are un caracter mai ecologic deoarece conținutul clientului provine 99% din partea acestuia, nefiind alterat de interpretarea altor persoane.

Beneficii:
Iti deblochezi calea de eventuale obstacole.
Imbunatatirea stimei de sine,
rezolvarea eventualelor situatii in care ai teama de autoritate
Iti vindeci relatia cu parintii
Te eliberezi de emotiile neplacute pe care ti le aduce acum inhibarea actiunilor sau a rezultatelor nedorite.
Iti armonizezi relatia cu ceilalti si iti gasesti locul potrivit in societate.

Panorama Socială este un instrument care poate fi folosit pentru a schimba relațiile cu cei pe care-i iubim, prieteni, colegi, copii, părinți, necunoscuți, dar și cu cei care au murit, fantome și zei (în cazul celor care au astfel de credințe).

Testimonial:
“ Sesiunile Panorama Familiala este cea mai puternica terapie pe care am experimentat-o. Este singura terapie care m-a ajutat sa ma cunosc si sa ma accept pe mine asa cum sunt si cel mai important sa-i accept pe cei din jurul meu asa cum sunt ei, fara sa incerc sa-i schimb. M-a ajutat sa-mi vindec relatiile cu familia si cu cei din jurul meu. Am invatat sa traiesc viata si sa ma bucur de ea fara sa mai vreau sa controlez totul. Acum stiu singura sa-mi gasesc linistea, pacea interioara. Atunci cand am nevoie gasesc in mine toate resursele necesare si am puterea de a-mi asuma toate rolurile (mama, sotie, fiica, sora, prietena, manager, etc).
Camelia este un Coach si un om extraordinar, care stie cum sa te ghideze si sa te ajute sa iti descoperi toate resursele necesare pentru a trece prin acest proces. ” Andreea Ispas

 

Panorama Familiei este un pachet format din 3 sau 5 sesiuni individuale.

In lunile noiembrie- decembrie sesiunile programate in intervalul orar 12:00- 16:00 de luni pana vineri beneficiaza de 50% reducere, respectiv 100 lei/sesiune. 

Pentru mai multe detalii sau programarea la o prima sesiune te rog sa imi trimiti mail pe adresa:
coaching@cameliastefan.ro sau sa ma suni la nr. 0756 499 975

RECOMANDARI

 

La cerere  facilitez sesiuni de Coaching de grup si  Mindfulness in organizatii.