Sesiuni coaching individual 1-1:
Pe parcursul acestor sesiuni te sustin si te ghidez din spatiul sacru al Prezentei in care ai posibilitatea sa constientizezi, sa explorezi, sa descoperi ca esti mai mult decat starile mintii tale. Iti accesezi spatiul Constiintei de Sine si inveti sa te ancorezi in acesta.

Facilitez procese interioare de vindecare a copilului interior si a relatiei cu parintii:
• Iti vindeci aspecte emotionale ale copilului interior si sa le integrezi in adultul de astazi, pentru ca toate resursele tale sa iti fie disponibile.
• Iti vindeci, optimizezi relatia cu tine insuti, cu parintii, cu partenerul de viata, iti optimizezi  relatiile sociale.
• Iti descoperi resursele interioare si inveti sa le gestionezi.
• Iti armonizezi aspectele interioare aflate in conflict.
• Inveti sa iti stabilesti obiective reale si esti sustinut in actiunile tale.
• Inveti sa iti gasesti raspunsurile in interior.

Instrumente folosite:

Life Coaching si NLP:
• Tehnica „Linia Timpului” din NLP – cunoscuta pentru rescrierea istoriei personale si vindecarea trecutului,
• Eliberarea de fobii,
• Schimbarea de convingeri limitative,
• Modelarea excelentei ( foarte util in echipe)
• Alinierea nivelurilor neurologice – foarte bune rezultate pentru cei care tranzitioneaza in alte roluri,
• Activarea de resurse interioare,
• “Obiectivele Smart” (individual si pentru echipe)
• Tehnici de imagerie ghidata , o folosesc atat pentru a facilita usurinta in atingerea obiectivelor cat si pentru optimizarea starilor dorite.

Tehnica “Panorama Familiei”: Oferta pachet 5 sesiuni
Tiparele neproductive de relationare pe care oamenii le mentin in cursul vietii adulte, sunt inradacinate in panorama familiala de pana la varsta de 6 ani.
Prin folosirea modelului Panoramei Familiale ai ocazia sa iti identifici tiparele inconstiente de relationare defectuoasa cu persoanele cele mai importante din viata ta si sa le schimbi, in acest mod fiind posibila imbunatatirea relatiilor interpersonale si obtinerea starii de fericire si armonie.
Lucrul cu panorama familiala din copilarie s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente si elegante abordari pentru realizarea schimbarii personalitatii.
Metoda Panoramei Familiale este asemanatoare Constelatiei Familiale, cu mentiunea ca are un caracter mai ecologic deoarece continutul clientului provine 99% din partea acestuia, nefiind alterat de interpretarea altor persoane.

Beneficii:
Iti deblochezi calea de eventuale obstacole.
Imbunatatirea stimei de sine,
Rezolvarea eventualelor situatii in care ai teama de autoritate,
Iti vindeci relatia cu parintii,
Te eliberezi de emotiile neplacute pe care ti le aduce acum inhibarea actiunilor sau a rezultatelor nedorite,
Iti armonizezi relatia cu ceilalti si iti gasesti locul potrivit in societate,

Detalii necesare:
Pentru a beneficia de aceasta metoda ai nevoie de 3 – 5 sesiuni 1-1 care se desfasoara la interval de o saptamana sau o singura sesiune de lucru intensiv ½ zi.

”Am avut sansa sa trec prin acest proces al metodei Panorama Sociala, in anul 2010, in contextul formarii de Master Practitioner NLP, in cadrul Scolii Competent Consulting. Am recunoscut de atunci puterea metodei si anul acesta m-am format ca si Consultant in aceasta tehnica participand la Trainingul sustinut in Romania de Lucas Derks, creatorul acestei metode.”
Panorama Sociala este un instrument care poate fi folosit pentru a schimba relatiile cu cei pe care-i iubim, prieteni, colegi, copii, parinti, necunoscuti, dar si cu cei care au murit, fantome si zei (in cazul celor care au astfel de credinte).

Testimonial:

“ Sesiunile Panorama Familiala este cea mai puternica terapie pe care am experimentat-o. Este singura terapie care m-a ajutat sa ma cunosc si sa ma accept pe mine asa cum sunt si cel mai important sa-i accept pe cei din jurul meu asa cum sunt ei, fara sa incerc sa-i schimb. M-a ajutat sa-mi vindec relatiile cu familia si cu cei din jurul meu. Am invatat sa traiesc viata si sa ma bucur de ea fara sa mai vreau sa controlez totul. Acum stiu singura sa-mi gasesc linistea, pacea interioara. Atunci cand am nevoie gasesc in mine toate resursele necesare si am puterea de a-mi asuma toate rolurile (mama, sotie, fiica, sora, prietena, manager, etc).
Camelia este un Coach si un om extraordinar, care stie cum sa te ghideze si sa te ajute sa iti descoperi toate resursele necesare pentru a trece prin acest proces. ” Andreea Ispas Manager Best Travel Solutions http://www.btse.ro/

Tehnici  „Quantum Healing”
Sunt exercitii ghidate simple bazate pe intentie, atentie si respiratii constiente din spatiul Prezentei. Se transforma energia spatiului interior. Ca rezultat, in functie de obiectivul clientului:
• Au loc eliberari ale unor traume profunde la care nu se cunoaste continut dar se manifesta in Aici si Acum.
• Sunt foarte utile pentru eliberarea de stress, pentru stari de depresie, anxietate si atacuri de panica. Inveti sa le practici oricand ai nevoie.
• Se activeaza alinierea energetica, cresterea vibratiei in raport cu abundenta financiara, se transforma instant convingeri limitative si blocaje cunoscute si necunoscute.

Alte informatii:

Sesiunile au o durata de 45-60 de minute, se desfasoara 1-1 in Bucuresti sau/si online.

Instrumente pe care le utilizez intuitiv in timpul sesiunilor de transformare constienta: instrumente clasice de coaching ontologic si programare neurolingvistica (NLP), Core Transformation, Terapie Subliminala, hipnoza, tehnici Gestalt, Core Transformation, Emotional Freedom Technique (EFT), Inteligenta Spirituala (SQ) , Meditatie samanica de transformare a constiintei, tehnici din Panorama Sociala – Lucas Derks, tehnici de purificare si echilibare energetica.

 

 link Acreditari

English:

Following our dreams and doing the things we want to do in life can at times seem impossible. Maybe the opportunities never arise, maybe obligations and responsibilities hold us back, maybe practicalities always stop us at the last moment. A lifetime of routine and habit can make it difficult to break out of the familiar comfort-zone that so many of us slip into without even knowing it. NLP helps us to realise that more often than not, it’s not the world or our busy lifestyles holding us back – it’s ourselves.

Because it is essentially a tool-kit for the mind, coaching with NLP can help all areas of life. It is particularly effective for improving the following situations:

Anxiety and stress,
Business,
Potential/ creativity,
Fears and phobias,
Health and wellbeing,
Relationships.

Contact:  coaching@cameliastefan.ro sau Tel: 0756499975

Descarca Brosura Servicii.