Primul pachet de Tarot l-am achizitionat in anul 1994 de la o taraba cu ziare, fara sa cunosc ce reprezinta acesta. De atunci am fost fascinata de simbolurile si mesajele acestuia si am aprofundat aceasta cunoastere .  Pe plan personal  aceste simboluri ma insotesc ca un ghid fidel in Calatoria mea de zi cu zi, in propriul meu proces de transformare interioara si in acelasi timp mi-au facilitat o constientizare a propriei intuitii si a altor capacitati senzoriale oferite de un raport profund cu ceilalti. Din joaca am descoperit cum simt energia altei persoane si am invatat cum sa cer permisiunea Prezentei pentru a comunica persoanei mesaje fidele de la aspectul sau cel mai inalt… Toate aceste constientizari mi-au schimbat radical modul de abordare a unei sesiuni de coaching cu alta persoana, procesele au loc intuitiv, din Prezenta, din curgere.

Sesiunile de Tarot se adreseaza celor care cunosc faptul ca aceste simboluri reprezinta o energie arhaica, adanc ingropata in inconstientul colectiv. care ne determina comportamentul si alegerile.
Aduse la suprafata in mintea constienta iti fac prezentul cunoscut si Viitorul devine Alegere si Decizie – Viata nu ti se mai intampla tie ci se intampla pentru tine si prin tine.
Cartile de Tarot te insotesc in Calatoria catre Sine pentru a trai viata fiind si actor si regizor. Cand ramai doar la suprafata ai impresia ca esti un actor, ca esti deconectat de propria poveste.

Cu ajutorul acestui instrument intuitiv iti poti alinia mintea constienta cu cea inconstienta.

Daca iti doresti o sesiune de Tarot poti alege o tema de mai jos, o etalare generala sau specifica:

  • ” Tree of Life” iti ofera o constientizare a polaritatilor masculin- feminine, precum si o recunoastere a potentialului oferit in structura ta de fiecare sepfirot. ( pentru cunoscatori) Aduse la suprafata in mintea constienta, acestea iti pot activa aceste energii. Aceasta etalare iti raspunde la intrebarea: De ce traiesc viata pe care o traiesc  si iti ofera cheile de evolutie in propriul tau arbore. De asemnea lucrul cu Arborele Vietii se aplica pentru orice proiect creativ, te ajuta sa intelegi cum sa iti manifesti potentialul trecand in revista fiecare sfera.

 

  • ” Jungian Self” este o etalare care are la baza structura identitatii Jungiene cu cele 8 arhetipuri ( modele de viata) – Ego, Self, Umbra, Persona, Animus- Anima, arhetipul Copilului, al Mamei si Tatalui.  Aceasta etalare te ajuta sa constientizezi structuri profunde care o data recunoscute, pot fi transformate.

 

  • ” The Dreamer Spread” iti ofera o constientizare a energiei tale de Visator, te ajuta sa descoperi care este expresia ta de Sine cea mai inalta, precum si cat de aliniata este aceasta Energie cu ceea ce se manifesta ca program din mintea inconstienta, atitudinea constienta, potentiale limitari daca sunt, precum si energia care te ghideaza in manifestarea potentialului.

 

  • ” Union Spread” iti raspunde in Aici si Acum la o intrebare simpla: Spre ce e nevoie sa iti indrepti atentia acum in propria personalitate, ce energie (calitate) a Sufletului te poate ajuta si ce se activeaza din aceasta Uniune ca potential energetic al unei situatii.

 

  • Etalari diverse de constientizare a relatiei cu partenerul/partenera pe toate planurile, raspunsuri la intrebari diverse din viata de zi cu, de natura emotionala si spirituala.

Fiecare sesiune este unica, creativa si activeaza transfomari interioare.

Pachete de carti: Dreams of Gaia, Archetype Cards – Caroline Myss, Tarot Rider Waite si Osho Cards.

Sesiunile se desfasoara online 1-1 live sau/ si cu inregistrare video sau in persoana daca locuiesti in Bucuresti si iti doresti sa ne intalnim.

Pentru mai multe detalii te rog sa ma contactezi: coaching@cameliastefan.ro ; tel: 0756 499 975